Ingrid Ann Watson

Forfatter, foredragsholder og parterapeut Ingrid Ann Watson, har over 22 års erfaring som kursus og foredragsholder. Hun nyder at give deltagerne noget at tænke over og provokere dem lidt. Alle får noget med hjem, når de har lyttet til Ingrid Ann’s levende og inspirerende foredrag, der næsten altid leveres med en god portion humor.

“De sidste godt 22 år har jeg brugt på at specialisere mig i kommunikation – specielt den mellem kønnene, mand og kvinde, samt mellem kolleger og mellem kolleger og leder.

“Når jeg går, har alle fået et redskab til at komme videre og gøre tingene anderledes!” siger Ingrid Ann Watson.

Ingrid Ann Watson er forfatter, coach, psykoterapeut, konfliktmægler/mediator, samlivs- og seksualrådgiver samt prep-rådgiver og sjælesørger. Hun har læst teologi og er kendt fra DR1, DR2, TV3, TV Danmark, parforholdsekspert på Radio 2. Meget ofte benyttet ekspert i bl.a. BT, Urban, Metro, Nyhedsavisen, Berlingske Tidende, Politikken og damebladene.
Daglig leder af www.ForedragsForum.dk;

Kursusleder, parterapeut og meditationslærer ved: www.Hjerneskadeforeningen.dk.

Ingrid Ann Watson er forfatter til bogen: Elsk ham igen udgivet på Gads forlag 2011, Ravnemor, om kvinder, Karrierer og børn samt bogen Kvinders Lyst (udgivelse 2008).

Samlivsekspert på TV2 programmet “Lounge”

Coach i programmet “De unge mødre” på kanal 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Foredrag og workshop om arbejdstrivsel og glæde, worklife balance og parforhold