Foredrag og workshop om arbejdstrivsel og glæde, worklife balance og parforhold

Bestil et foredrag

Dit navn

Din e-mail

Ønsket fordrag

Besked

  Cut the Crap og bliv lykkelig

  Foredraget ”Cut the Crap og bliv lykkelig” står i kærlighedens navn, for vores foredragsholder Ingrid Ann Watson tror på kærlighed og det at leve livslangt sammen hvis det er ønsket.

  Men forhold kan blive slidte undervejs og mange giver op og vandrer ud af parforholdet. 30% af alle skilsmisser skyldes utroskab.
  Skuffelser, svigt og utålmodighed med partneren kan give lyst til at gå, give op, prøve en ny partner, men sandheden er at “nissen” ofte flytter med. Så derfor “Cut the Crap” og blive tilnærmelsesvis lykkelig, prøv at blive gladere hvor du er! Øv dig i kærlighedens noget svære kunst!

  I dette foredrag vil I høre om alle de ubehagelige emner som:

  • tilgivelse
  • utålmodighed
  • brok
  • det svære ved bevidst at vælge “Cut the Crap”
  • nag
  • evnen til at leve med uløste problemer
  • overgivelse af det kvindelige
  • opøvelse af det maskuline
  • hvordan man gør sin partner mega glad i hverdagen.

  I vil høre om reglerne for et fantastisk parforhold

  • Om de 5 kærlighedssprog
  • De 4 typer af parforhold
  • Hvordan du siger undskyld så det høres og får betydning
  • Vil du have et bedre parforhold, vil du Cut the Crap og have mere kærlighed i dit liv?

  Er du klar til at tage din del af ansvaret, for at blive glad hvor du er?

  Har du lyst til at blive mere fri og høre mere om evnen til at lægge kærlighedens ødelæggere væk, så kom og vær med på denne kærlighedens eventyrrejse udi hverdagens små mirakler.

  Vel mødt!

  Den levende arbejdsplads

  På den levende arbejdsplads kommer folk ikke blot for at arbejde – men for at leve. Det er stedet, hvor vi kan lide at være. Hvor de ansatte taler godt om deres job, trives og har et godt og berigende forhold til kollegaerne, som gøder jorden for gode samtaler og flotte resultater.

  På den levende arbejdsplads er fokus rettet mod glæden, lysten og energien i arbejdet. Stress tages alvorligt og i opløbet.

  Der sker en masse positivt i os og på arbejdspladsen, når vi tænker i trivsel frem for stress. Det er gennem de små, stabile skridt, at de store og holdbare resultater nås, hvilket går igen i Kaizen, et japansk udtryk for de dynamiske og målrettede forbedringer, vi alle kan blive med-skabere af i arbejdslivet.

   

  Kom og hør virksomhedscoach, forfatter og konfliktmægler Ingrid Ann Watson fortælle om Kaizen, den japanske model til det gode kollega-skab og om forskellen på mænd og kvinders stress.

  Lyt med når læge, sexolog og forfatter Jesper Bay-Hansen kommer med nye vinkler på, hvordan vi helt konkret bevæger os fra stress til trivsel og lærer den svære kunst at geare op og ned i tide. Hvad der skal til for at tage hånd om trivslen – og om stress før den opstår.

  Jesper Bay-Hansen
  Jesper Bay-Hansen er speciallæge, sexolog og forfatter til bl.a. bestselleren ”Recepten på Lykke” Jesper er fast tilknyttet Danmarks Radio som ekspert i sexologi og parforhold. Jespers tredje bog ”Livskunst i Praksis” udkom i februar 2014.
  Jesper oprettede i 2013 Forlaget Ella og til efteråret udkommer Jesper og Ingrid Anns fælles bog”.
  Ingrid Ann Watson har arbejdet med parterapi og faglig coaching i mere end 23 år. Er fast ekspert i TV2´s GoMorgen Danmark, tidligere coach på "De unge mødres drøm" samt ofte benyttet ekspert i aviser og ugeblade. Forfatter til bogen "Elsk ham igen" samt medforfatter til "Når sygdom jer skiller" . Arbejder frivilligt med sponsorater og events for "Landsforeningen støtte før afskeden".
  Ingrid Ann Watson er konfliktmægler, parterapeut og forfatter til bestselleren ”Elsk ham igen” Sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold. Medforfatter på bogen ”Til sygdom jer skiller” Fast ekspert på TV2 Go`Morgen Danmark. Ofte benyttet erfaringsperson på DR`s Aftenshowet samt Meningsmaskinen og citeres gerne i radio og aviser.”.

  Det levende parforhold

  Vi taler rigtig meget om problemer i parforholdet. Vi læser om samlivsproblemer og ondt i sexlivet i aviserne og ugeblade, og vi hører hele tiden om alt det problematiske.

  A la..

  Mænd får røde knopper, når hun siger” vi skal lige tale sammen”, og hun sukker, når han ikke lytter.

  ”Har du husket at købe mælk? Nå, ikke – suk! Skat skal vi have sex i aften? Nå, ikke – suk!”

  Men ikke i aften!

  I aften skal vi høre om glæden, lysten og energien i parforholdet. Vi vil give det stillestående parforhold sjove tips til at blive mere levende og gøre det levende parforhold sjovere.

  Det handler blandt andet om at turde være en smuk, glad kvinde og en tjekket mand, der hviler i sin maskulinitet! I aften vil du møde det talende hjerte og manden, der har tjek på sit udstyr.

  Så kom og vær med når…

  Læge, sexolog og forfatter Jesper Bay-Hansen og konfliktmægler, samlivsrådgiver og forfatter Ingrid Ann Watson skaber en vidunderlig aften med seriøsitet pakket ind i humor!

  Jesper Bay-Hansen
  Jesper Bay-Hansen er speciallæge, sexolog og parterapeut og forfatter til bl.a. bestselleren “Recepten på lykke”. Jesper er en efterspurgt foredragsholder og taler om emner som lykke, lyst og livskunst. Jesper er tilknyttet Danmarks Radio som expert i sexologi og parforhold. Februar 2014 udkom Jespers tredje bog “Din livskunst”.
  Ingrid Ann Watson har arbejdet med parterapi og faglig coaching i mere end 23 år. Er fast ekspert i TV2´s GoMorgen Danmark, tidligere coach på "De unge mødres drøm" samt ofte benyttet ekspert i aviser og ugeblade. Forfatter til bogen "Elsk ham igen" samt medforfatter til "Når sygdom jer skiller" . Arbejder frivilligt med sponsorater og events for "Landsforeningen støtte før afskeden".
  Ingrid Ann Watson har arbejdet med parterapi og faglig coaching i mere end 23 år. Er fast ekspert i TV2´s GoMorgen Danmark, tidligere coach på “De unge mødres drøm” samt ofte benyttet ekspert i aviser og ugeblade. Forfatter til bogen “Elsk ham igen” samt medforfatter til “Når sygdom jer skiller” . Arbejder frivilligt med sponsorater og events for “Landsforeningen støtte før afskeden”.

  Er mænd stadig fra Mars og kvinder fra Venus?

  Er mænd stadig fra Mars og kvinder fra Venus?

  Elsk hinanden lidt mere…

   

  Han hører aldrig efter, siger kvinderne.
  Hun taler alting ihjel, siger mændene.

  Foredraget der altid er aktuelt!

  Foredraget, som er et løst og humoristisk scenario, primært beregnet på at træne, oplyse og forbedre din læring omkring mænd og kvinders kommunikation – og mangel på samme, sætter fokus på:

  Den åh så svære dialog. Holdninger og motivation.
  Forskellen på mænd og kvinders måde at løse problemer på!
  Hvordan man scorer kærlige point hos det modsatte køn.
  At lytte – at give slip. Villighed. Følelsesmæssig rollebytning.
  Hvad motiverer en mand i parforholdet? En kvinde?
  Hvorfor kvinder begynder at beklage sig mere, og hvorfor mænd trækker sig. Forskellen på mænd og kvinders forventninger – til hinanden og livet.

  De sagde om foredraget…

  “Foredraget om ’Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus’ var en sikker succes, fordi vi til vores julefrokost inviterer medarbejdere med deres eventuelle partner. Det kan meget nemt blive for ensformigt og selvcentreret med normale komiker-indslag, der tilegnes vores daglige arbejde og livet i Bildillen-kæden.

  Derfor valgte vi Foredragsforum til et seriøst indslag, med en humoristisk indgangsvinkel, samt et tema alle kunne forholde sig til på den ene eller den anden måde. Jeg er sikker på, at mange af os samt vores private partnere, har fået et par værktøjer med hjem til udvikling, forbedring og vedligeholdelse af vores private forhold og liv. Vores private liv har så stor betydning for, at vi kan være hele mennesker. Er vi hele mennesker, har det meget stor betydning for den præstation, vi leverer, når vi er på arbejde.”

  Steffen Dam, marketingchef
  Bildillen Danmark a/s

  “Godt og tankevækkende foredrag, som på humoristisk vis sætter fingeren på mange af dagligdagens små tvister.”

  Charlotte Guldbøg, personalekoordinator
  3L-Ludvigsen A/S.

  Få mere saft og kraft i parforholdet

  v/ læge og sexolog Jesper Bay-Hansen samt konfliktmægler og parterapeut Ingrid Ann Watson.

  Rigtig mange har fokus på det besværlige i parforholdet –Vi sætter fokus på alt det der får jer til at trives.

  Kom og få en afslappet, humoristisk og lærerig aften!

  Hør om …

  • Hvordan du får mere tid –til alt det dejlige i parforholdet
  • 3 måder at samtale på –så begge bliver hørt
  • Skru´ op for nærvær og opmærksomhed
  • De 3 vigtigste forskelle på mænd og kvinder
  • Sex, sex og skøn sex
  • Tilgivelse –en vej videre
  • At leve lykkeligt til vores dages ende…
   -med saft og kraft i parforholdet

  Og gå gladere hjem…

  Personlig gennemslagskraft – det ses på bundlinien!

  Når medarbejdere kender deres personlige gennemslagskraft, er de et udadvendt aktiv for firmaet, og det er sandsynligvis fordi at de selv, og af lyst har valgt deres job. Når et menneske kender sin private gennemslagskraft, bliver livet meget nemmere og vi vil ofte være omgivet af mennesker, vi selv udvælger.Positiv tænkning er grundlaget for et godt flow i den enkelte medarbejder og i virksomheden.

  Positiv tænkning gør en forskel – hvis den mangler, bliver arbejdsklimaet koldt og medarbejderne søger væk.

  Positiv tænkning jager følelsen af fiasko på flugt, og i stedet gør alle deres bedste.

  Positiv tænkning kan indlæres og virker med det samme!

  Foredraget sætter blandt andet fokus på:
  Positiv tænkning – at se det bedste i dine kolleger.
  Hvilket tankemylder befolker dit hoved?
  Hvem bestemmer, hvad du tænker?

  Har kærlighed noget med salg at gøre?
  Kan alle lære det?
  Er der forskel på mandlige og kvindelig kunders behov?
  Hvilken stemning er grundlaget på din arbejdsplads?
  ”Hvis du er glad er det helt din egen skyld. Der er nemlig nok at være ked af”

  Foredraget udbydes også i 1-3 dages varighed.  

  Tilfredshed og begejstring – hvordan motiverer du dig selv?

  Har du problemer med at få privat- og arbejdsliv til at hænge sammen?Føler du, at du er gået i stå, og drømmer du om nye udfordringer?Så kan Kaizen værktøjerne og Loven om Tiltrækning, måske få dig videre.

  Tilfredshed mærkes i kroppen som en lille å, der glider langsomt men sikkert af sted og ses som smilet, der ligger i din mundvig lige parat til at bryde ud ved førstkommende lejlighed. Begejstring og motivation er forudsætningen for tilfredshed, uanset hvilket liv du lever – så hvad motiverer dig til tilfredshed og begejstring?

  Ingrid Ann Watson giver, på baggrund af sine mange års erfaring som coach, parterapeut og tiltrækningsvejleder, sit personlige bud på, hvad der specifikt skal til, for at du opnår dine mål og drømme. Det handler om at finde ud af, om dine mål passer ind i dit liv og i arbejdspladsens liv, sætte realistiske mål, bruge utraditionelle metoder og turde tro på sig selv.
  Bliv inspireret, når Ingrid Ann Watson taler om ’Loven om tiltrækning’, hvordan tanker og følelser er en væsentlig medvirkende årsag til, at vi har det, som vi har, og fagligt når dertil, hvor vi er.

  Vil du længere? Videre?
  Her gives tips og idéer til, hvordan du finder dine uudnyttede ressourcer og når dine mål – så du får det bedste ud af livet i dag!

  “Most folks are as happy as they set their hearts up to be” 

  Bestil et foredrag

  Dit navn

  Din e-mail

  Ønsket fordrag

  Besked

Elsk ham igen - sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold

© 2014 Ingrid Ann Watson | Foredragsforum | Telefon 20 13 47 59 | E-mail: iaw@foredragsforum.dk

Webløsning: Feng Shui Webdesign