Det levende parforhold

Vi taler rigtig meget om problemer i parforholdet. Vi læser om samlivsproblemer og ondt i sexlivet i aviserne og ugeblade, og vi hører hele tiden om alt det problematiske.

A la..

Mænd får røde knopper, når hun siger” vi skal lige tale sammen”, og hun sukker, når han ikke lytter.

”Har du husket at købe mælk? Nå, ikke – suk! Skat skal vi have sex i aften? Nå, ikke – suk!”

Men ikke i aften!

I aften skal vi høre om glæden, lysten og energien i parforholdet. Vi vil give det stillestående parforhold sjove tips til at blive mere levende og gøre det levende parforhold sjovere.

Det handler blandt andet om at turde være en smuk, glad kvinde og en tjekket mand, der hviler i sin maskulinitet! I aften vil du møde det talende hjerte og manden, der har tjek på sit udstyr.

Så kom og vær med når…

Læge, sexolog og forfatter Jesper Bay-Hansen og konfliktmægler, samlivsrådgiver og forfatter Ingrid Ann Watson skaber en vidunderlig aften med seriøsitet pakket ind i humor!

Jesper Bay-Hansen
Jesper Bay-Hansen er speciallæge, sexolog og parterapeut og forfatter til bl.a. bestselleren “Recepten på lykke”. Jesper er en efterspurgt foredragsholder og taler om emner som lykke, lyst og livskunst. Jesper er tilknyttet Danmarks Radio som expert i sexologi og parforhold. Februar 2014 udkom Jespers tredje bog “Din livskunst”.
Ingrid Ann Watson har arbejdet med parterapi og faglig coaching i mere end 23 år. Er fast ekspert i TV2´s GoMorgen Danmark, tidligere coach på "De unge mødres drøm" samt ofte benyttet ekspert i aviser og ugeblade. Forfatter til bogen "Elsk ham igen" samt medforfatter til "Når sygdom jer skiller" . Arbejder frivilligt med sponsorater og events for "Landsforeningen støtte før afskeden".
Ingrid Ann Watson har arbejdet med parterapi og faglig coaching i mere end 23 år. Er fast ekspert i TV2´s GoMorgen Danmark, tidligere coach på “De unge mødres drøm” samt ofte benyttet ekspert i aviser og ugeblade. Forfatter til bogen “Elsk ham igen” samt medforfatter til “Når sygdom jer skiller” . Arbejder frivilligt med sponsorater og events for “Landsforeningen støtte før afskeden”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Foredrag og workshop om arbejdstrivsel og glæde, worklife balance og parforhold