Tilfredshed og begejstring – hvordan motiverer du dig selv?

Har du problemer med at få privat- og arbejdsliv til at hænge sammen?Føler du, at du er gået i stå, og drømmer du om nye udfordringer?Så kan Kaizen værktøjerne og Loven om Tiltrækning, måske få dig videre.

Tilfredshed mærkes i kroppen som en lille å, der glider langsomt men sikkert af sted og ses som smilet, der ligger i din mundvig lige parat til at bryde ud ved førstkommende lejlighed. Begejstring og motivation er forudsætningen for tilfredshed, uanset hvilket liv du lever – så hvad motiverer dig til tilfredshed og begejstring?

Ingrid Ann Watson giver, på baggrund af sine mange års erfaring som coach, parterapeut og tiltrækningsvejleder, sit personlige bud på, hvad der specifikt skal til, for at du opnår dine mål og drømme. Det handler om at finde ud af, om dine mål passer ind i dit liv og i arbejdspladsens liv, sætte realistiske mål, bruge utraditionelle metoder og turde tro på sig selv.
Bliv inspireret, når Ingrid Ann Watson taler om ’Loven om tiltrækning’, hvordan tanker og følelser er en væsentlig medvirkende årsag til, at vi har det, som vi har, og fagligt når dertil, hvor vi er.

Vil du længere? Videre?
Her gives tips og idéer til, hvordan du finder dine uudnyttede ressourcer og når dine mål – så du får det bedste ud af livet i dag!

“Most folks are as happy as they set their hearts up to be” 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Foredrag og workshop om arbejdstrivsel og glæde, worklife balance og parforhold